NackaStrandsMässan : 2020-01-22 —2020-01-23

Preview Fabrics & Accessories
För många designers börjar den nya säsongen till lika stor del här som vid skissbordet. Inom väggarna för denna mässa ryms stor kunskap hos de experter på textila material och tillbehör som deltar. Här presenteras de nya textilkollektionerna före de internationella mässorna.

Välkommen till Preview Fabrics & Accessories och håll utkik efter inbjudningar till pop up-dagar!

Stockholm Fashion District är ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. Distriktet är ett kluster för affärer och kreativitet med showroom, mässor, inköpsdagar, produktion, pop up-event, utbildningar och utveckling av modebranschen.

Varje säsong visar 900 svenska och internationella varumärken sina nya kollektioner eller deltar på ett av de många event som arrangeras i distriktet. Stockholm Fashion District är en unik plattform etablerad av och för den svenska modeindustrin av Association of Trade Partners Sweden.

Välkommen till Stockholm Fashion District.

Preview Fabrics & Accessories, 22-23 januari, i Bilfabriken, Cylindervägen 3, Nacka strand.

 

 

NackaStrandsMässan : 2020-02-05 —2020-02-07

Nordic Shoe & Bag Fair är en etablerad inköpsmässa för skor, väskor och accessoarer som erbjuder besökarna störst bredd. Här får du en överblick över säsongens alla nya kollektioner från en häpnadsväckande mängd varumärken. Från exklusivt till street och självklart för såväl dam och herr som barn.

Välkommen att träffa kollegor i branschen och knyta nya kontakter!

Stockholm Fashion District är ett branschinitiativ.
Initiativtagare till modedistriktet är Association of Trade Partners Sweden, tidigare Agenturföretagen, tillsammans med modebranschen där handelsorganisationen står för branschens perspektiv gentemot hyresvärden och andra intressenter.

Association of Trade Partners Sweden är ett modernt internationellt affärsnätverk som tar handel på största allvar. Bland våra medlemmar finns agenter, distributörer, importörer eller leverantörer som är verksamma inom en rad olika branscher. Till exempel mode, möbler & inredning, mat & dryck samt industrin.

Vårt uppdrag är att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra medlemmar. Med över 100 års erfarenhet av nationell och internationell handel, etablerade samarbeten med affärsnätverk, organisationer och makthavare är vi är den partner som många företag saknar och behöver för att deras verksamheter ska utvecklas och blir framgångsrika.

Association of Trade Partners Sweden är aktiva inom Internationella Handelskammaren (ICC) och Internationally United Commercial Agents and Brokers (IUCAB), ett internationellt nätverk för agenter och importörer. Agenturföretagen är delägare av Swedish Fashion Council.

Välkommen till Association of Trade Partners Sweden.

Vi ses den 5-7 februari 2020!

NackaStrandsMässan : 2020-02-20

Nacka Företagarträff 2020

Framgång föder framgång,
och Nacka ligger i topp på listan Sveriges mest lönsamma företag. Vi tror det beror på att vi har ett av Sveriges bästa företagsklimat och är en öppen kommun med starkt driv, där det är gott att både leva och verka.

  • Driver du företag eller jobbar du på ett företag i Nacka med omnejd?
  • Vill du se vad som gör andra företag så framgångs­rika?
     

Välkommen till Nacka Företagarträff på Nacka StrandsMässan! Nacka har Sveriges mest lönsamma företag och företagsamheten i Nacka ökar. Det startas ca 900 nya företag per år.

Om Nacka företagarträff – så blev träffen Sveriges största mötesplats för företagare
Här hittar du information om Nacka Företagarträff och hur träffen är resultatet av ett mångårigt samarbete mellan två hörnstenar i Nackas livaktiga och snabbväxande näringsliv: Företagarna Nacka Värmdö och Nacka kommun.

Träffen, som arrangerats varje år sedan 1994, drivs utan vinstsyfte. Arrangörerna arbetar ideellt med att förverkliga idén om en livaktig mötesplats för att stimulera kontakten, idéutbytet och affärerna för det lokala näringslivet.

Nacka Företagarträff arrangeras på NackaStrandsmässan, Augustendalstorget 6 i Nacka Strand.

Vill du ha mer information, kontakta Arrangörskommittén 

Företagarna Nacka-Värmdö
Carl-Johan Eiderbrant
cj@businesslounge.se

Nacka kommun
Näringslivsdirektör Anders Börjesson
anders.borjesson@nacka.se

 

 

 

 

NackaStrandsMässan : 2020-04-24 —2020-04-26

Byggnadsvård & Trädgård​

Nu kör vi vår kvalitativa mässa Byggnadsvård & Trädgård för andra året, mer spända och förväntansfulla än någonsin. Responsen på vårens mässa som gick av stapeln 10-12 maj var över all förväntan. Både från de modiga utställare som vågade satsa och medverkade vårt allra första år samt från våra besökare.

Mässan är nu en uppskattad mötesplats där hantverkare, byggnadsvårdsfantaster och riktigt kunniga har möjlighet att dela med sig till kunskapstörstande besökare. Här samlas utställare inom byggnadsvård, måleri, plåtslageri, finsnickeri, utemiljöer, hantverk, odling, växter, växthus, arbetskläder, biodling, utomhusbelysning och mycket mer. Det alla har gemensamt är att de håller mycket hög kvalitet!

Rivas eller sparas? Det är frågan besökaren får hjälp att själva avgöra svaret på, under ett besök på Byggnadsvård och Trädgård. Här får besökaren kunskap, verktyg och inspiration för att förverkliga sina projekt och drömmar. Allt från att delta i seminarier om värdet av att bevara gamla byggnader och saker, workshops inom t ex olika målningstekniker till att träffa experterna själva i deras olika montrar.

Mer information kommer här mer öppettider mm.
Arrangör: NackaStrandsMässan
Projektledare: Malin Åkerström, malin@nackastrandsmassan.se
0703 82 23 34