NackaStrandsMässan : 2020-02-05 —2020-02-07

Nordic Shoe & Bag Fair är en etablerad inköpsmässa för skor, väskor och accessoarer som erbjuder besökarna störst bredd. Här får du en överblick över säsongens alla nya kollektioner från en häpnadsväckande mängd varumärken. Från exklusivt till street och självklart för såväl dam och herr som barn.

Välkommen att träffa kollegor i branschen och knyta nya kontakter!

Stockholm Fashion District är ett branschinitiativ.
Initiativtagare till modedistriktet är Association of Trade Partners Sweden, tidigare Agenturföretagen, tillsammans med modebranschen där handelsorganisationen står för branschens perspektiv gentemot hyresvärden och andra intressenter.

Association of Trade Partners Sweden är ett modernt internationellt affärsnätverk som tar handel på största allvar. Bland våra medlemmar finns agenter, distributörer, importörer eller leverantörer som är verksamma inom en rad olika branscher. Till exempel mode, möbler & inredning, mat & dryck samt industrin.

Vårt uppdrag är att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra medlemmar. Med över 100 års erfarenhet av nationell och internationell handel, etablerade samarbeten med affärsnätverk, organisationer och makthavare är vi är den partner som många företag saknar och behöver för att deras verksamheter ska utvecklas och blir framgångsrika.

Association of Trade Partners Sweden är aktiva inom Internationella Handelskammaren (ICC) och Internationally United Commercial Agents and Brokers (IUCAB), ett internationellt nätverk för agenter och importörer. Agenturföretagen är delägare av Swedish Fashion Council.

Välkommen till Association of Trade Partners Sweden.

Vi ses den 5-7 februari 2020!