NackaStrandsMässan : 2020-08-28 —2020-08-30

Byggnadsvård & Trädgård​

Nu kör vi vår kvalitativa mässa Byggnadsvård & Trädgård för andra året, mer spända och förväntansfulla än någonsin. Responsen på mässan 2019 var över all förväntan. Både från de modiga utställare som vågade satsa och medverkade vårt allra första år samt från våra besökare.

Mässan är nu en uppskattad mötesplats där hantverkare, byggnadsvårdsfantaster och riktigt kunniga har möjlighet att dela med sig till kunskapstörstande besökare. Här samlas utställare inom byggnadsvård, måleri, plåtslageri, finsnickeri, utemiljöer, hantverk, odling, växter, växthus, arbetskläder, biodling, utomhusbelysning och mycket mer. Det alla har gemensamt är att de håller mycket hög kvalitet!

Drycker & Delikatesser har sin självklara plats på mässan. Ett rikligt utbud av hantverksöl, vin, champagne, whisky m m i våra barer tillsammans med ostar och andra delikata delikatesser.

Rivas eller sparas? Det är frågan besökaren får hjälp att själva avgöra svaret på, under ett besök på Byggnadsvård och Trädgård. Här får besökaren kunskap, verktyg och inspiration för att förverkliga sina projekt och drömmar. Allt från att delta i seminarier om värdet av att bevara gamla byggnader och saker, workshops inom t ex olika målningstekniker till att träffa experterna själva i deras olika montrar.

Mer information med öppettider, utställare, program mm.
www.byggnadsvardochtradgard.se

Arrangör: NackaStrandsMässan
Projektledare: Malin Åkerström, malin@nackastrandsmassan.se
0703 82 23 34