Våra bästa tips

Vi kommer att göra vårt allra bästa för att hjälpa er att skapa ett framgångsrikt möte eller event hos oss. Att genomföra ett arrangemang inbegriper många moment och det är mycket man ska tänka på. Några få extra insatser före, under och efter mötet kan göra underverk för eventet. Här är några bra tips.

Börja med att ställa ett par enkla frågor… 
Vad är syftet och förväntningarna med mötet och vad vill vi uppnå? Det är viktigt för att avgöra mötesplats och möblering, tidpunkt och upplägg. Är fokus teambuilding eller skall vi producera en ny budget? Hur mycket tid kommer att krävas för mötet, aktiviteter eller fri tid? Glöm inte att följa upp era resultat en tid efter mötet – ta även fasta på och skriv ned vad ni åstadkommit och vad ni kan förbättra till nästa tillfälle. På så sätt blir man proffs till nästa gång.

Möblering & teknik i mötesrummet
Det finns många olika alternativ och möbleringen hjälper många gånger till att stärka pedagogiken. Välj gärna U-bord för möten där diskussioner och sammanhållning står i fokus men skolsittning eller biosittning vid utbildningar och seminarier. Behövs projektor, Internetuppkoppling eller kanske högtalartelefon? Diskutera gärna med oss så finner vi ut det bästa alternativet för ert möte. Tänk också på att en föreläsare ofta har specifika önskemål om möblering och teknik.

Mötesdeltagarna
Hur många skall delta på konferensen? Skall någon sova över? Finns det allergiker eller vegetarianer med i sällskapet? Vill du få någon på konferensen att känna sig lite extra speciell? Kommer det prominenta gäster till mötet eller behöver någon i gruppen handikappservice? Kommer deltagarna från när och fjärran och anländer på olika tidpunkter kan det vara omtänksamt att ha bokat en kopp kaffe när de anländer. Glöm inte att skicka ut rätt information i rätt tid till deltagarna!

Middag eller mingelfest?
Sittande middag vid runda bord eller ”Walk-and-talk”-cocktail för att bygga nätverk? Underhållning på stor scen eller trolleri vid bordet? Vi erbjuder en rad olika möjligheter och alternativ för mat och dryck hos oss på Factory - luncher, eftermiddagskaffe, enklare "efter-mötet-mingel" eller tjusiga avslutningsmiddagar. Passar det bättre med stående snabblunch eller vill ni ta en ordentlig matpaus. Och glöm som sagt inte att kolla om någon av mötesdeltagarna är allergiker, diabetiker eller vegetarian…

Aktiviteter & andrum
Vi har många idéer och kontakter som kan göra ert möte både minnesvärt och roligt. Fundera på om ni vill ha en aktivitet före eller efter mötet. Eller under mötet – se alltid till att schemat innehåller gott om tillfällen att fylla på ny energi. En avslappnande båttur i skärgården, en inspirerande föreläsare eller en teambuildande aktivitet? Fredagskonferera och avsluta med after work på populära J? Rådfråga gärna oss, vi har många samarbetspartners som ordnar aktiviteter av alla olika slag!

Använd våra idésprutor!
NackaStrandsMässans projektledare har lång erfarenhet av att hjälpa företag att göra det allra bästa av sina events och möten och få maximal utkomst av sina investeringar. Vi kommer gärna med idéer och förslag, både för upplägg och kringaktiviteter av olika slag. Vi kan hjälpa dig förverkliga dina idéer!

Kom hit!
Vill ni förbereda er lite extra? Besök oss gärna i förväg. Vi visar er gärna runt på vår inspirerande mötesarena. Maila eller ring oss på e-post info@nackastrandsmassan.se, telefon: 08-505 844 70.