Preview Fabrics & Accessories

 

Datum 27-28 januari

 

Preview Fabrics & Accessories är en branschmässa där designers och inköpare får en unik möjlighet att ta del av de första nyheterna för säsongen gällande konfektionstyger och tillbehör, allt samlat på en och samma plats.

Preview arrangerades första gången år 2000 och har ända sedan starten sakta men säkert vuxit – både till antal utställare och besökare. Till en början anordnades mässan på Stockholm Modecenter, men har nu hunnit växa ur lokalerna. Sedan januari 2008 huserar Preview Fabrics & Accessories i Svenska Bilfabriken, Cylindervägen 3 i Nacka Strand.

Strävan med Preview är att arrangera en trevlig mötesplats för designers, inköpare och leverantörer utifrån ledorden service, tillgänglighet och relationer.

Preview


Bröllopsfeber – Sveriges största bröllopsmässa!

Datum: 25-26 Januari 2014

Välkomna till vår bröllopsvärld. Nu samlar vi alla de tre stora bröllopsmässorna i Stockholm, Malmö och Göteborg under ett och samma namn - Bröllopsfeber. På Bröllopsfebers bröllopsmässor kommer Ni, Sveriges blivande brudpar, att träffa de allra bästa bröllopsrelaterade företagen i branschen på just er ort.

Ni kommer att få prova ringar, se det absolut senaste inom brudklänningsmodet, prata med florister, diskutera vad brudgummen ska ha på sig med experter, prata om vad ni ska bjuda på för mat och få massor av inspiration om vilken festlokal ni ska välja och hur ni bäst dekorerar den. Dessutom så har ni möjlighet att vinna hela ert drömbröllop och delta i flera andra tävlingar.

Så missa inte att besöka våra mässor när vi kommer till en stad nära dig!

Bröllopsfeber


Nordic Shoe & Bag Fair

Datum: 5-7 Februari 2014

Nordic Shoe & Bag Fair presenterar en bredd av varumärken och du hittar även tillbehör och en hel del inspiration hos oss. Mässan har funnits länge och är väl etablerad, men attraherar hela tiden nya utställare. Vår ambition är att erbjuda dig en fantastisk överblick över säsongens alla nyheter. Vi vill att du ska känna dig varmt välkommen och få en god överblick över säsongen. Vi arbetar även för att det ska vara lätt att hitta till bokade möten. Tack vara detta hittar ständigt nya butiker och segment till oss!

I området finns också Stockholm Skohus, skobranschens eget handelshus. Vi samarbetar nära med Stockholm Modecenter som ligger 5 minuter bort, bland annat genom att erbjuda gratis taxi för er kunder som behöver ta er mellan Nacka Strand och Järla Sjö. Detta för att underlätta för dig som besökare!

Nordic Shoe & Bag Fair


Företagarträffen

Datum: 19 Februari 2014

Nacka FöretagarTräff är resultatet av ett mångårigt samarbete mellan tre hörnstenar i Nackas livaktiga och snabbväxande näringsliv: Företagarna Nacka-Värmdö, Handelskammaren Nacka-Värmdö och Nacka kommun. Träffen, som arrangerats varje år sedan 1994, drivs utan vinstsyfte. Arrangörerna arbetar ideellt med att förverkliga idén om en livaktig mötesplats för att stimulera kontakten, idéutbytet och affärerna för det lokala näringslivet.


Företagarträffen


Stockholm Beer & Whisky Festival med Taste Experience 2014

Tack för i år kära besökare och utställare!

I år hade vi återigen 37.000 nöjda besökare!Tusen tack till alla er som gjorde årets Stockholm Beer & Whisky Festival med Taste Experience till ännu en succé för våra duktiga utställare. Håll koll på denna hemsida som uppdateras löpande. 

Stockholmbeer.se

 


Jakt 2015 Stockholm Game Fair 

Datum: 17-19 April 

De senaste trenderna – modevisningar – den viktiga utrustningen – de bästa jaktresmålen - allt för jakthundarna, den vilda maten – med de som lagar den bäst, drycken som passar till – med tips från de ledande dryckesexperterna.

Spännande & kostnadsfria Workshops/Debatter/Seminarier.

Missa inte nästa Jakt 2016!