Skapa ett minnesvärt möte

Stärk gruppen och öka gemenskapen! Ofta är det utanför dagordningen som mötets bästa idéer kommer till. I Nacka Strand finns möjlighet att stimulera både kropp och själ. Vi hjälper er gärna med att boka allt från båt till tai-chi. Vi samarbetar med de allra bästa aktivitetsarrangörerna och kan erbjuda det mesta. Självklart skräddarsyr vi upplägg efter era önskemål. Låt mötet på Factory bli ett av dem man minns länge!

Våra bästa aktivitetstips

Nyttja närheten till havet! Våra samarbetspartners tar er med på fartfyllda turer med R.I.B.-båtar eller låter er prova på att segla Hobie Cats. Eller varför inte boka en specialchartrad färja för en tur i den vackra skärgården?

Samlas vid skärbrädan!

Vid köksbänken finslipar ni gruppdynamiken, bygger teamkänslan och har roligt samtidigt. I vårt nya moderna kök på NackaStrandsMässan ordnar vi matlagningsäventyr för stora och små sällskap.

Dryckesprovningar är alltid lika populära. Mat och vin i kombination eller prova olika destillat? En givande aktivitet som fungerar bra även om man är många.

Tai Chi, fokus på kropp och själ. I samarbete med Tai Chi Akademin kan vi erbjuda högklassig instruktion i en västerländsk utveckling av en österländsk träningsmetod. För fysisk och psykisk balans. Inget ombyte krävs.